Haken en breien voor anderen, ook leuk!

Ik hou erg van handwerken, maar op een gegeven moment heb je allerlei kleedjes, sjaals en kussen. Wat moet je dan weer maken? Daarom handwerk ik ook graag voor anderen.
Een vriendin van me wees laatst tijdens het winkelen mooie gebreide kussens aan met kabels. 'Die zijn leuk! Maar ze zijn zo duur!' Ik zei:"Als je garen koopt, wil ik ze wel voor je maken." Zo gezegd, o gedaan. 


En op Facebook plaatste iemand een foto van een omslagdoek: deze vind ik mooi, maar ik kan het niet zelf maken. Wie wil dit voor me doen? Dus heb ik gereageerd, en dit is het resultaat:De ananasomslagdoek. Ik vind het een mooi patroon en ook leuk om te haken. Voor haar dochtertje wilde ze ook wel een omslagdoek. Ze koos voor de Ariadne sjaal. Dit was het voorbeeld dat ik op internet vond.


Zo is het geworden (de foto is alleen niet echt goed gelukt). 


Het patroon komt wel mooier uit met effen garen. Wie weet, ga ik hem nog eens in een effen versie maken. Leuk patroon!

Nu ben ik weer voor mezelf bezig. Ik heb een keer een omslagdoek voor mezelf gehaakt met het bekende Fenna garen. Zo was het:(Wat een kort haar heb ik daar nog! Twee jaar terug!)
Ik draag hem eigenlijk weinig, omdat ik hem toch iets te klein vindt. Nu zag ik het garen weer liggen bij de Wibra en heb er 2 bollen van gekocht, zodat ik er een stuk aan kan haken. Dáár ben ik nu dus lekker mee bezig. En wat er daarna weer komt? Dat vertel ik  later.
En morgen ga ik maar weer eens hard aan de slag met de SBSquilt, want anders komt 'ie nóóit af..>!

Groetjes,
Anja.1 comments:

Author
avatar

Dáár ben ik nu dus lekker mee bezig. En wat er daarna weer komt? Киев проститутки sex-ra.com Проходя мимо антикварной лавки, я опускаю глаза, как семинарист, проходящий мимо ночного заведения мог превратиться в ночной вояж на такси или своем авто по дорогам и районам Милашка Аня хочет много секса и много денег звоните! Отвечаю сама.

Balas