Tijd voor hobby's!

Er wordt natuurlijk veel gepraat over het weer en dan voornamelijk over de regen. Het is natuurlijk ook niet leuk als je op vakantie bent en het regent zoveel. Wij zijn thuis en mijn man is nog aan het werk, dus we hebben er minder 'last' van. Ik heb nu veel meer tijd voor mijn hobby's. Dat is dan weer een voordeel, toch? 

Zo heb ik afgelopen weekend weer op volle kracht het werken aan de SBS-quilt opgepakt. Deze vakantie wil ik nl. het eerste deel van deze quilt af krijgen om te gaan quilten. Het lijkt me niet zo handig om een quilt van ongeveer 2.30 x 2.30 m in één keer te quilten. Gaat dus in drieën gebeuren. De afgelopen dagen heb ik daarom ook volop zitten rekenen hoe groot het gaat worden, of er een rand om moet en zo ja, hoe groot. Want dat moet ik dus ook nu al beslissen. 

Er komt dus een rand om van 15 à 20 cm, moet ik nog even precies bekijken. Dus morgen eerst maar eens naar de quiltwinkel om te kijken of ze het stofje van de tussenstroken nog hebben, want eigenlijk heb ik die het liefst ook als rand. Dat wordt spannend...en anders wat anders bedenken. 
Verder heb ik de kleuren voor de laatste zeven blokken vast uitgezocht en heel veel tussenstroken getekend en geknipt. Er is ook weer een blok af, maar die laat ik de volgende keer wel zien.

Wat ik ook af heb is week 3 en 4 van Circles of the Sun.


~ Circles of the Sun - week 3 ~


~ Circles of the Sun - week 4 ~

Groetjes,
Anja.