Daar ben ik weer!

Zo hé, drie maand niet geblogd. Dus het is wel weer eens tijd voor een berichtje. Deze zomer heb ik voornamelijk gehaakt.
 
Toen we in België op vakantie waren heb ik deze twee onderzetters gemaakt, de ene is natuurlijk eigenlijk een pannenlap, maar ik gebruik hem als onderzetter. Lekker groot geworden, past de vleespan mooi op! In de rechtse heb ik een kurken onderzetter van de Ikea gedaan.
 


Voor de vakantie had ik een tas van de AH voor mezelf omgehaakt. Een beetje van het patroon van de Shop-Sas-tas en de bloemen heb ik er zelf tussen bedacht. Die waren overigens wel iets te groot geworden, zit een beetje los, dat gedeelte. Maar toch wel leuk, vind ik zelf.
 
 
Toen ik met deze tas op de vergadering van de peuterspeelzaalleidsters kwam, waren de collega's heel enthousiast hierover. Twee wilden er ook wel ééntje. Dus even gevraagd welke kleuren ze leuk vinden en ik had een mooi vakantiewerkje. De bloemengranny's even wat kleiner gemaakt en dit is het resultaat:


Ze waren er erg blij mee!
 
Ook ben ik nog met de CAL deken bezig, daar volgt later een foto van, ik moet nog twee weken inhalen. Maar nu moet ik eerst de quilt van m'n jongste afmaken. Die MOET voor de herfstvakantie af zijn, dat heb ik hem beloofd.
 
Groetjes,
Anja.