Haakvirus...

Ik heb echt last gekregen van het haakvirus. Er ligt nog allerlei garen te wachten met ideeën erbij, maar ik doe (nog steeds) maar één haakwerkstuk tegelijk. Ik moet nl. ook nodig 'aan de quilt'. Al ben ik daar wel mee begonnen. Moet even de vaart erin krijgen. Dit is al gedaan:

 
Ondertussen heb ik allerlei andere klussen voor m'n werk en voor de kerk en m'n koor afgehandeld. En kleding ver-/gemaakt voor de musical van het kinderkoor van m'n jongste. Dus nu zijn er geen excuses meer van dingen die vóór de quilt gaan. Dom ook eigenlijk, want ik vind quilten wél leuk werk, dus daar ligt het niet aan. Gewoon een kwestie van opstartproblemen. Na dit stukje op m'n blog ga ik écht verder. Vanavond voetbal op tv dus dan kan ik gezellig bij manlief gaan zitten met de quilt op schoot!

En dan het haakvirus. Allereerst heb ik nog een kinderponcho gehaakt voor het dochtertje van een medekoorlid. Ik vond het zo'n leuk werkje, dat ik heb zitten denken aan wie ik er nog één kon geven, vandaar. Op verzoek deze kleuren:

 
Blijft leuk, zo'n poncho. En ik ben ook verder gegaan met de CAL deken:
 

En  ik heb 5 bollen Ezra garen van de Wibra kunnen bemachtigen. Schijnt echt een buitenkansje te zijn, want op de diverse haakfacebooksites klaagt iedereen erover dat ze te laat waren. Maar ik heb ze! En wat een leuk garen is dit! Ik maak er een Southbay omslagdoek van. Heb nu bijna twee bollen opgehaakt. Leuk hè, hoe dit verloopt!

 
Dan ligt er nog garen en een jute boodschappentas te wachten. Daar wil ik een tas voor naar m'n werk van maken. Dat mag dus als deze omslagdoek af is. En daarna wil ik voor m'n moeder een omslagdoek haken. Even vragen wat ze voor patroon en garen wil en haken maar! Ik kwam trouwens ook nog een leuke foto van mezelf tegen als baby met een gehaakt jurkje:
 
De foto is niet zo duidelijk, maar toch schattig, vinden jullie ook niet?
 
Nou, nu geen uitvluchten meer, nu gaan quilten!
 
groetjes en hopelijk tot gauw!
Anja.