Give away nummer 3: kerstlapjes

Het is tijd voor de derde give away van deze zomer. Deze keer zijn het nog een keer kerstlapjes. Ik heb al genoeg kerstspulletjes liggen, ben niet van plan nog iets erbij te maken, vandaar dat ik m'n kerstlapjes wegdoe. En wil ik toch nog een keer wat maken, heb ik een goed excuus om eens een lapje te kopen....
Zo ziet het stapeltje van deze keer eruit:


Dat ziet er gezellig kersterig uit. Wie ziet hier een leuk werkje in? Laat een reactie achter bij dit bericht voor woensdag 8.00 u en maak kans om het te winnen! En zoals altijd is het ook leuk om het op je eigen blog of Facebook te melden dat deze give away er is. 

En ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om iets te vertellen over mijn andere hobby: zingen. Aanstaande dinsdag, 6 augustus, mag ik zingen in de Gereformeerde Kerk in Garderen. 


Dus als je in de buurt woont of bent: je bent van harte welkom! Het begint om 19.30 u en het is gratis (wel een collecte bij de uitgang). Als je meer wilt weten, kan je ook kijken op mijn website: www.anjavandenham.nl

Nou, ik ga nog even heerlijk zitten op ons nieuwe/tweedehandse buitenbankstel. Gekocht via Marktplaats, van onze oude slaapkamergordijnen nieuwe hoezen om de kussens gemaakt en voilà!


Fijn weekend!
Anja