De laatste zomer give away

Vandaag is het tijd voor de laatste zomer give away. Ik weet niet of er voor deze lapjes belangstelling zal zijn, maar wie weet! Het zijn de restlapjes van de tweede quilt die ik heb gemaakt. Het was voor de cursus Patchwork en Quilten II bij de Quiltkelder. We maakten verschillende 8-puntige sterren met daarin ook randstoffen. Deze quilt heb ik toen gemaakt:


Ik vind hem nog steeds erg mooi. Hij past niet meer bij de inrichting van onze woonkamer, maar siert tegenwoordig de wand naast onze zoldertrap. Iedere dag loop ik er wel een paar keer langs. De lapjes had ik eerst nog bewaard om er bijv. een bijpassend kussen van te maken, maar nu de quilt op deze plek hangt, is dat niet meer nodig. 

Zo ziet het stapeltje lapjes eruit:


  

Het gele lapje is niet in de quilt gebruikt, maar heb ik er gewoon als extraatje bij gedaan: 105 x 20 cm.
Rode: 30 x 25 (met nog een stukje eraan van 23 x 12) en 35 x 10
Randstof 135 x 29 waar drie wybertjes uitgeknipt zijn (zie foto) en nog een heel stapeltje waar al wel wat uitgeknipt is. 

Als je dit pakketje wel zou willen winnen, laat dan een reactie achter onder dit bericht. Dat kan tot woensdag 8 uur. Later die woensdag zal ik de winnaar bekend maken.

Afgelopen dinsdag mocht ik zingen in Garderen, zoals ik op deze blog had verteld. Als je het leuk vindt om hier wat van te zien en te horen, kijk dan eens op mijn website www.anjavandenham.nl of klik hier naar You tube.

Fijn weekend en de groetjes!
Anja.