Showtime!

Sinds een aantal weken pas ik op mijn kleine buurmeisje als haar ouders allebei werken. Ik had zelf alle babyspullen al weggedaan, maar m'n moeder had de box van vroeger nog. Die wilde ze net wegdoen, dus die heb ik toen gekregen. Maar ik had geen boxkleed meer. Even in de lapjesmand rommelen... Ja! Daar zat nog een stapel lapjes die ik over had van de Blokjesquilts voor de tweeling van onze vrienden. Dat werd dus een middagje passen, meten, nadenken, tekenen, knippen...


Even uitleggen op de vloer. Wordt het wat?


Een dagje achter de naaimachine en dit is het geworden.


En het kleurt zo leuk bij de groene box! Toch wel leuk, dat de box waar je zelf ooit in lag nu bij jezelf in de kamer staat. En de lapjes zijn weer mooi gebruikt. Ik hoefde niets te kopen en anders deed ik er misschien wel nooit weer wat mee. Van een oud hoeslaken, waar het elastiek kapot van was heb ik een lakentje gemaakt. Wat restjes erop geappliceerd, een leuk balletjesrandje eraan en voilà, een leuk lakentje in het campingbedje.


Ook zou ik de herfstkol nog even showen. Zo is het geworden:


Ik vind hem erg mooi geworden, maar toen ik hem even omhad voor de foto had ik gelijk last van gekriebel. Dat wordt dus niks! Maar mijn zus kan er beter tegen, die krijgt hem dus van mij. Even op zoek naar garen wat minder kriebelt, dan kan ik er nog één haken! Leuk werk!


Nou, dan ga ik nu de rand om de huisjesquilt afmaken. Ik hoop die volgende week te kunnen showen.
Goed weekend!

groetjes,
Anja.