Terug van weggeweest...

De afgelopen drie weken ben ik met van alles bezig geweest, behalve met bloggen. Maar nu wil ik toch weer beginnen om regelmatig wat te laten zien. Ook ben ik het uiterlijk van m'n blog wat aan het aanpassen, maar ik ben nog niet tevreden met hoe het eruit ziet. Ga ik komende week nog eens even voor zitten. Maar nu eerst een update van wat ik aan het doen ben.
De huisjes waren af, maar m'n quiltjuf opperde het idee om er nog een rand aan te zetten. Thuisgekomen heb ik de top aan m'n kast gehangen om het elke keer eens te bekijken. Ik ben er inmiddels uit hoe het moet gaan worden, dus binnenkort  kunnen jullie het resultaat zien.

Van een vriendin kreeg ik een pakketje van zpagetti. Ze had het gekocht, was begonnen, maar het bleek niet wat voor haar te zijn. Dus kreeg ik het van haar! Is dat nou niet leuk? Ik heb het nog even weggelegd, omdat ik nog met andere dingen bezig ben, maar ik ga het zeker binnenkort uitproberen!


In de herfstvakantie was een buurmeisje jarig. Ze komt vaak bij ons eten, dus iets persoonlijks vond ik wel leuk. Haar kamer is met veel rose, daarom heb ik een leuk kussen gemaakt. Een geborduurde klaproos heb ik uit een geborduurd schilderij geknipt. Wat bloemen gehaakt. Wat lapjes, bandjes en ziehier het resultaat:En van wat restjes een leuk hartje erbij...


Iets heel anders, maar ook een creatieve activiteit is een taartworkshop. Die kreeg ik op een vrijwilligersavond van de peuterspeelzaal waar ik invalleidster ben. Het lukte wonderbaarlijk goed. Had ik niet verwacht, want met de klei op de speelzaal kom ik meestal niet verder dan slakken en sneeuwpoppen... Hij smaakte ook goed!


De volgende keer zal ik nog meer laten zien. Tot dan!

groetjes Anja.