Van huizen, beginnetjes, haken en de herfst...

Opeens zie ik dat het al wel lang geleden is dat ik een berichtje heb geplaatst. Dat betekent natuurlijk niet, dat ik niks doe. Ik ben druk met het aan elkaar zetten van de huisjes. Al 5 rijen klaar, nu nog de laatste twee. Misschien lukt het dit weekend om de top af te krijgen, even doorzetten dus. Ik laat even alleen de achterkant zien, de rest blijft nog een verrassing.


Verder ben ik aan het klussen bij mijn schoonouders, dus vandaar dat ik wat 'afwezig' ben. Maar goed, daar moet nu de verf drogen voor het behangetje erop kan. En omdat ik opeens erg verkouden ben ga ik vandaag maar eens een rustig dagje achter de computer en met een handwerkje inlassen. Dus heb ik net eerst maar eens de blogs die ik volg gelezen, nu ben ik weer helemaal bij. En dan nu maar even mijn eigen blog...

Naast de huisjes heb ik een (heel klein) beginnetje gemaakt met de quilt voor m'n jongste. Ik heb nog geen naam bedacht, maar dat komt nog wel. Dit heb ik af:


En ik ben met een haakwerkje begonnen. Op Blij dat ik brei stond een mooie herfst-kol. Bij de Wibra zag ik mooi garen ervoor en het beginnetje is gemaakt.


Heerlijk werkje bij de tv of een mooie cd. Zo kom ik de natte en wat donkere herfstdagen wel door. Ook al hebben veel mensen een hekel aan dit herfstweer, ik hou er wel van. De verwarming iets aan, 's avonds gordijnen dicht, lampjes aan. Gezellig! En zeg nou zelf, zulke luchten zijn toch prachtig?!


Groetjes Anja.