Een vrolijk werkje!

Al een hele tijd stond er in m'n kast een mandje met materialen klaar om een leuke lampjesslinger te maken: haakkatoen, vrolijke papieren bekertjes en kerstlampjes. Het idee kwam uit het blad Eva. Een kopie van de werkbeschrijving zat dus ook in het mandje. Maar nog steeds had ik het niet gemaakt. Pas kwam ik hier datzelfde idee tegen, wat eigenlijk hier vandaan kwam. Dus ik heb het mandje opgezocht en ben aan het haken geslagen. Met dit als resultaat:


De bekertjes zijn van de Hema, de lichtjes van de Action en het garen van de Wibra.


Zo ziet de hele slinger eruit.


En zo, als het donker is. Het zijn helaas lampjes voor binnen. Ik kon geen snoer van 20 lampjes voor buiten vinden. Dat is allemaal vanaf 40 of 50. Dus als de kerstartikelen weer in de winkels komen, ga ik weer op zoek naar korte snoeren voor buiten. Want het is wel een enig cadeautje, vinden jullie ook niet? Ik denk, dat ik hem in mijn werkhoek ga hangen na de zomer. Want onder de parasol kan hij 's avonds best hangen, lijkt me.


En om de kalender goed af te sluiten, heb ik augustus al helemaal voorbereid. Misschien dat het laatste kalenderquiltje dan toch een keer ruim op tijd af is...?

Groetjes Anja.