SBS update en nieuw project(je)

Ik heb de SBS-quilt weer opgepakt. Mijn plan is om iedere week 2 blokken te maken. Ietwat ambitieus misschien, maar wie weet gaat het nog echt lukken ook! Ik had er al 8 klaar, dus in dit jaar week 5 blok nummer 9 en 10 gemaakt.

A1 - Mosaic no. 3

     

I8 - Birds in the air

 

De rechter is wat ineengefrommeld bij de kleine driehoekjes. Die had ik al een keer eerder genaaid, maar iets niet goed gedaan bij het aftekenen. Weer uitgehaald en nu dus weer in elkaar gezet. Maar dat komt wel goed als ik het ga strijken. Deze week een makkelijk blok en één met veel kleine driehoekjes. Kijken of het weer gaat lukken!

En ik ben gestart met een lentequiltje. Het komt uit een Frans tijdschrift. En het is met de techniek Cinnamon Patch. Er worden bij mijn quiltjuf ook workshops over gegeven, maar ik probeer het zelf uit te vinden. Van het uitgespaarde geld kan je weer leuke lapjes kopen, toch? En volgens mij gaat het wel lukken hoor. Kijk wat een leuke kleurtjes:


En dat terwijl het nu zo winters is! Ik ben al druk met lapjes knippen, maar laat later deze week pas meer zien. Tot dan!

groetjes Anja.