Cadeautjes

Hoera! Gisteren belde de kersverse papa Blok dat de tweeling was geboren. Een jongen en een meisje van maar liefst 7 en 6 pond! Alles is goed verlopen, wat een wonder! Komend weekend hopen we de Blokjes te gaan bewonderen. Gelukkig zijn de quilts klaar. Alleen nog de labels erop maken. Ik ben vanochtend bezig geweest om de labels op de computer gespiegeld te krijgen, maar het lukte nog niet. Maar net kreeg ik nog een idee hoe het misschien ook alweer moest. Zo nog even proberen, dan kan manlief het uitprinten op het transferpapier en kan ik ze op de stof strijken en op de quilts naaien. M'n twee oudste zoons hebben zaterdag de quilts geshowd toen het zonnetje heerlijk scheen...

 

 

De ene heeft rode stippeltjes op de achterkant en de andere turquoise. En zie je de verschillen op de voorkant?

Voor het zoontje van een vriendin waar we zaterdag naar toe gingen heb ik vrijdag nog iets geknutseld. Het idee vond ik hier en zo werd mijn versie:

 De speelmat.

 Vakjes voor de autootjes.
 Zo ziet de buitenkant eruit, van stoere spijkerstof.
 Oprollen maar, brrrroemmm.

 Onder de blauwe flapjes zit klittenband. Zo kan je je opgerolde mat overal mee naar toe nemen. Je kindje heeft altijd iets bij zich om te spelen. FJ zijn de initialen van het jochie. M'n vriendin mailde gisteren, dat het een groot succes was. De mat moest zelfs mee naar bed! Altijd leuk om te horen, toch?
Groetjes, Anja.